Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Blog

Itt a november, egyre hidegebb az idő, már megjelentek az első fagyok is. Ilyenkor célszerű jó melegen felöltözni, hogy elkerüljük a megfázást. Érdemes azonban arra is gondolni, hogy nem csak mi fázunk! Kedvenceinket ugyanúgy megviseli a hideg, ezért ajánlatos számukra is kutyaruhát vásárolni. 

2020.10.05 11:31

Minden kutyatulajdonosban felmerül a kérdés, hogy nyakörvet vagy inkább kutyahámot vásároljon. Az, hogy melyik a jobb, sok mindentől függ. A kutya életkorától, méretétől, engedelmességétől, illetve attól is, hogy mi a cél. Egyszerű séta, túrázás vagy munka? A nyakörvnek és a kutyahámnak is megvannak a maga előnyei, ezért akár mindkettőt is érdemes lehet beszerezni. Nézzük, milyen esetekben és miért célszerű a hámot választani! 

Még az alapvetően kertben tartott kutyák számára is fontos a séta, hiszen így érik őket új ingerek, így találkozhatnak a fajtársaikkal és séta közben szocializálódnak. Ahhoz azonban, hogy biztonságosan vezethessük őket, mindenképp szükség van egy megbízható kutyapórázra. Ennek kiválasztására érdemes egy kis figyelmet szentelni, mert jó, ha több szempontot veszünk figyelembe a vásárlás során. Nézzük, mi jellemzi az egyes típusokat!

Kezdő kutyatartók sokszor úgy gondolják, hogy nincs is egyszerűbb dolog a kutya nyakörv beszerzésénél, hiszen csak meg kell nézni, hogy melyik a legszebb és már tehetik is a kosárba. Ez azonban tévedés, ugyanis az ideális kutya nyakörv kiválasztása ennél sokkal nagyobb figyelmet igényel. Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

A gazdik közül manapság újságpapír helyett sokan választják a kutyapelenkákat, ha a kölyökkutyákat szeretnék szobatisztaságra szoktatni. A pelenka kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, így nem történhetnek kellemetlen balesetek takarítás közben. Ezek a kiegészítők nem csupán a kiskutyáknál jöhetnek szóba, hanem más esetben, felnőtt négylábúaknál is óriási segítséget nyújtanak.

A kutyák egyik lételeme a játék, akár egymással, akár a gazdájukkal. Mindegy, hogy milyen játékról van szó, ők élvezik: lehet ez fogócskázás, vagy egy bot visszahozása, esetleg az egymással való birkózás. Azonban szükségük van olyasmire is, amivel egymagukban is eljátszhatnak, ami a legtöbbször valamilyen plüssállat szokott lenni. Ez azonban nem jó megoldás, hiszen a kutyák rágnak, a játékstílusuk nekünk, embereknek pedig kissé durvának tűnhet, a plüssállat szemszögéből nézve azonban kész rémálom, hiszen viszonylag gyorsan apró darabokban találják magukat, tehát azoknál sokkal strapabíróbb kutyajátékra lesz szükség.

Tény, hogy manapság óriási a kínálat a kutyatápokból, azonban sok gazdinak nehézséget jelent megtalálni kedvence számára az ideális terméket. Ahhoz, hogy az ember a legjobbat nyújtsa hűséges négylábújának az étkezésekkel kapcsolatban, érdemes a táp vásárláskor bizonyos szempontokat mérlegelni.

Amikor a gazdik a kutyasétáltatáshoz keresnek felszerelést, gyakran tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy sima nyakörvet vagy pedig kutya hámot válasszanak.

2020.04.03 09:03

Ha valaki egy picit utánaolvas a kutyakiképzésnek, kutyanevelésnek, illetve bizonyos rossz szokásoknak, előbb-utóbb biztosan találkozik majd a fojtó nyakörvvel. Ez az eszköz hasznos lehet, de meg kell tanulni a használatát, és csak abban az esetben alkalmazni, amikor valóban szükséges. Nézzük, milyen előnyei vannak!

Egy akvárium kialakításánál nagyon sok mindenre kell odafigyelni. Elsősorban a különféle halfajok szükségleteit és szokásait kell figyelembe venni, azonban azon túl, hogy megfelelő hőmérsékletű a víz és az igényeik szerint tápláljuk őket, szükségük van búvóhelyre, pihenőhelyre adbafais. Az ő szempontjukból erre tökéletes lehetőségeket kínál az akvárium dekoráció.

Nem tud bevásárolni kedvencének lakóhelyén? Válassza kisállat webshopunkat!

Sok gazdinak komoly kihívást jelent, hogy kimagasló minőségű felszerelést tudjon vásárolni kedvencének, ugyanis gyakran előfordul, hogy a közeli üzletben nem találhatók azok a prémium termékek, amiket szívesen megvennének kisállataiknak. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ne essen kétségbe, mert kisállat webshopunk rendelkezésére áll!

Kisállat webshopunk Németország piacvezető márkája, a Nobby kiváló minőségű termékeit kínálja az érdeklődőknek. Gazdag, folyamatosan frissülő kínálattal várjuk a gazdikat, így a jövőben sem jelenthet gondot a bevásárlás kedvencének. Webáruházunkat az ország bármelyik pontjáról elérheti, rendelését pedig rövid időn belül kiszállítjuk Önnek lakóhelyére. Ha bennünket választ, nyitvatartási időhöz sem kell igazodnia, saját szabadidejéhez igazítva fedezheti fel webáruházunkat. Nálunk kényelmesen, nyugodt körülmények között vásárolhatja meg kedvencének azokat a felszereléseket, amiket megérdemel.

Fedezze fel kisállat webshopunk választékát, rendeljen egyszerűen kiváló termékeket! Ha kérdései lennének választékunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés
+36204804740 | kapcsolatnobbypet.hu